Solstollarna släpper ny DVD den 4:e oktober! Äntligen!

Förra årets DVD-släpp av "Solstollar och Toffelhjältar" gav mersmak. Det är många som under året som gått har läst Solstollarnas blogg, gett kommentarer och glada tillrop till upphovsmännen Ola och Per. Nu släpper de en ny DVD - "Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar". Den finns att köpa här. Jag beställde ett exemplar nu ikväll och hoppas få det tills den 4:e oktober...

DVD:n innehåller klipp från olika Per och Olas olika TV-serier samt c:a en timme från Victoria-konserterna.

Det ska bli superspännande att se! Jag var på en av konserterna och den var suverän! Så utan att tveka kan jag dela med mig av mitt stalltips - detta är en bra DVD!

image49

Bild från 14-konserten den 16:e juni

Tillbaka från Australien

Nu har jag och M kommit tillbaka från Australien. En lång resa - tar drygt 22 timmar dit och lika långt hem, men vi har fått uppleva massor. Vi har sett Perth, Melbourne, Sydney och Singapore - på två och en halv vecka. Dessutom har jag hunnit med att vara på konferens i fyra dagar. Jag kommer att publicera bilder från resan på denna blogg och på Bussförarbloggen. Vi tog massor av bilder... Borta var bra, men det är skönt att vara hemma igen - i ett land där jag vet hur man åker buss och hur man kör bil... Samt har obegränsad tillgång till Internet, trots allt var det en bristvara..

image48

Bilder från bussförarvardagen

På systerbloggen "Bussförarbloggen" finns nu ett inlägg med bilder från min vardag som bussförare. Jag har lagt ut fler bilder här.

image47

RSS 2.0