Ibland har man marginalerna på sin sida: 8.48 blev 8.36 - blev 8.34

Går ombord på T-banan kl 08.01. Ska till Östra station och ta emot en 44 mot Ruddammen. Börjar kl 8.48. Igår slutade jag 20.50, så jag tänkte att det var logiskt med 11 h 52 minuters dygnsvila. Tar upp tjänstespecen för att dubbelkolla, det är så dumt att ha kollat fel och få samtal från RTL som undrar var man är - när jag ändå är typ på plats...

De svarta siffrorna lyser mot mig. 8.36. Va! Å nej. Kollar min mobiltelefon som jag kvällen innan wappat fram uppgifterna om förbindelsen på - på vägen hem med T-banan kl 21.20. Framme på Tekniska 8.29. Puh... Slappnade av. Slipper ringa TX och säga att jag är sen.

Vardagligt problem. Det är aldrig roligt eller bra att var sen. Ibland har man dock marginalerna på sin sida, ibland inte. Marginalsurfning är inte kul.

Kl 8.34 tog jag emot bussen. 8.36 körde jag genom den av solstrålar och lättande dimma indränkta höstmorgonen. God morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Locations of visitors to this page
Trackback
RSS 2.0
Google
Om Bussförarbloggen: Bussförarbloggen är en privat blogg som skrivs på fritiden.

Syftet är att dokumentera vardagen som busschaufför samt reflektera över yrkeskunnandet och teknikanvändningen, för att bli en bättre chaufför...

Vissa inlägg skrivs på raster och andra pauser under arbetsdagen, när bussen står stilla.

Bloggen har ingen koppling vare sig till Busslink eller SL.

Inget av innehållet produceras eller publiceras under körning.