Teknikfokuserad mobibussblogglösning?

Förut var det så enkelt - jag ställde in kategori i bloggtjänsten och skickade ett MMS med bilden. Vips kom den till bussförarbloggen. Nu hamnar bilden i min andra blogg. Men det finns kanske en lösning...

"Om du har flera bloggar eller skickar ett bildmeddelande till en Öppen mobilblogg (ställs in under fliken Inställningar>Blogg) skall ditt BLOGG-meddelande till 71305 kompletteras med bloggens ID som du också hittar under Inställningar>Blogg eller under fliken Blogg>Översikt. Exempel: Om du skickar texten:
"BLOGG 10785 Testmeddelande" till 71305
(med eller utan bifogad bild) skickas ett MMS/bildmeddelande till bloggadressen mobil.blogg.se Texten i meddelandet skall alltså konstrueras enligt principen: "BLOGG <ID> <valfri text>" med mellanslag mellan nyckelordet BLOGG, bloggens ID och texten."

Hängde ni med? Kanske behöver jag inte byta adress på bloggen... Även om det blev lite svårare. Fördelen är jag i så fall kan skicka bilder till alla mina bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Locations of visitors to this page
Trackback
RSS 2.0
Google
Om Bussförarbloggen: Bussförarbloggen är en privat blogg som skrivs på fritiden.

Syftet är att dokumentera vardagen som busschaufför samt reflektera över yrkeskunnandet och teknikanvändningen, för att bli en bättre chaufför...

Vissa inlägg skrivs på raster och andra pauser under arbetsdagen, när bussen står stilla.

Bloggen har ingen koppling vare sig till Busslink eller SL.

Inget av innehållet produceras eller publiceras under körning.